Autopech

Autopech

Interesse in de mobiliteitsgarantie?

Vraag het aan

Mobiliteitsgarantie: de 24/7 pechhulp van AutoFirst

AutoFirst AutoFirst Halfweg in Spijkenisse biedt haar klanten een unieke hulp bij autopech onderweg. Met AutoFirst pechhulp heeft u vierentwintig uur per dag, zeven dagen per week pechhulp in heel Europa. Komt u onverhoopt stil te staan met autopech? De mobiliteitsgarantie van AutoFirst helpt u zo snel mogelijk weer op weg met uw eigen auto of vervangend vervoer!


Hoe werkt AutoFirst pechhulp?

Neem bij autopech direct contact op met de alarmcentrale van AutoFirst. De alarmcentrale zoekt direct een passende oplossing. Misschien valt de storing mee en bent u telefonisch met technisch advies weer op weg te helpen. In alle andere gevallen komt onze hulpdienst direct naar u toe. Doorgaans zijn wij binnen 30 tot 40 minuten bij u om u van pechhulp te voorzien.

Onze hulpdienst zal in eerste instantie het defect aan uw auto ter plaatse repareren. Mocht dit niet slagen dan brengt de pechhulp uw auto naar uw AutoFirst garage. Wij regelen vervolgens een vervangende auto of zoeken een andere oplossing waarmee u snel weer op weg kunt. Dat is de mobiliteitsgarantie die u van AutoFirst mag verwachten.


Wat te doen bij autopech?

Autopech valt helaas niet te voorkomen, maar er zijn wel een aantal tips die ervoor zorgen dat u en uw auto zo veilig mogelijk stil komen te staan.

  • Zet uw auto met pech aan de kant, zo ver mogelijk naar rechts en bij voorkeur in de berm
  • Zet uw alarmlichten aan
  • Draai de wielen naar rechts, Zo kan de auto nooit terug de weg de weg rollen
  • Blijf nooit langs de weg in uw auto zitten
  • Wanneer mogelijk, zorg ervoor dat iedereen aan de rechterzijde uitstapt
  • Gebruik uw gevarendriehoek
  • Draag veiligheidshesjes
  • Blijf achter de vangrail of in de berm wachten op de hulpdienst
  • Zorg dat u de juiste locatie kunt doorgeven zodra u contact opneemt met de alarmcentrale


Autopech? AutoFirst helpt

De bedrijfszekerheid en betrouwbaarheid van uw auto zijn heel belangrijk. AutoFirst stelt daarom hoge eisen aan de kwaliteit van het door ons geleverde onderhoud. Met regulier onderhoud worden de signalen van slijtage of defecten tijdig opgemerkt om zo de kans op autopech te minimaliseren. Desondanks kunt u altijd onverwacht stranden met autopech. In dat geval staan wij direct klaar om u te helpen met onze uitgebreide pechhulp.

De AutoFirst pechhulp alarmcentrale is vierentwintig uur per dag en zeven dagen in de week bereikbaar via 0031 (0) 570 783517


De voordelen van AutoFirst pechhulp

Kiest u voor de pechhulp van AutoFirst? Dan behoudt u uw mobiliteitsgarantie. Met de VHD Alarmcentrale zijn wij 24 uur per dag, zeven dagen per week bereikbaar in het geval van autopech. Daarnaast is onze pechhulp door zowel heel Nederland als de rest van Europa beschikbaar. Zo beschikt u dus altijd over pechhulp. Wacht dus niet te lang en vraag vandaag nog pechhulp van AutoFirst aan!


Benieuwd naar de voorwaarden?

Lees hier de voorwaarden! >


Benieuwd naar de specificaties van de mobiliteitsgarantie?

Lees hier de specificaties! >