Over ons

Over ons

Afspraak maken?

Maak hier uw afspraak

Geen gedoe, Goed geregeld


De persoonlijke aandacht die u verdiend

Autobedrijf Halfweg, gevestigd op industriegebied Halfweg in Spijkenisse, is 2018 opgericht door Martijn en Ilse ten Brink. 


Martijn is 1990 gestart als leerling monteur bij een toenmalig Toyota en LADA dealer in de Achterhoek en sinds 1997 al keurmeester APK. Na een aantal jaren uit het vak te zijn geweest bloeide het monteurshart toch weer op en is besloten om een nieuw bedrijf te starten. In 5 jaar tijd is een bloeiend en dynamisch bedrijf opgezet met persoonlijke aandacht voor de klanten. Gelet op de komende veranderingen en ontwikkelingen in het Nederlandse wagenpark, is besloten de overstap naar AutoFirst te maken om klanten nog beter van dienst te kunnen zijn. Ilse is met de start van het bedrijf in Spijkenisse nauw betrokken geweest en neemt nu met een altijd vriendelijke lach, de receptie voor haar rekening.

Er is een grote voorliefde voor Japanse auto’s van het merk Toyota en Lexus, maar uiteraard is ieder merk welkom.

BOVAG lid

Met de start van AutoFirst is er voor gekozen om BOVAG lid te worden. Hiermee wordt de klanten een stuk extra zekerheid geboden door onder andere BOVAG garantie, pechhulp en vele andere services en diensten.

Klanttevredenheid

Bij AutoFirst-Halfweg staat klanttevredenheid hoog in het vaandel. Wij zijn dan ook trots op de klanten die ons (positief) beoordelen op 'klanten vertellen' en google.

Elke dag zetten wij ons in om een zo hoog mogelijk resultaat te behalen. Dit resulteert niet alleen in gerepareerde en verkochte auto's, maar ook in goed contact met onze klanten en een positieve sfeer. Ondanks dat we nu erg tevreden zijn, doen wij elke keer weer ons best onszelf te overtreffen. 

Klanttevredenheid is belangrijk

Wij proberen u tevreden te stellen door heldere afspraken te maken, door ervoor te zorgen dat u niet voor vervelende verrassingen komt te staan en door kwaliteitswerk af te leveren. Dit laatste bereiken wij doordat wij alleen werken met uiterst gemotiveerd en gekwalificeerd personeel. 

AutoFirst-Halfweg verbetert zichzelf graag en daarom staan wij ook open voor uw feedback. Mist u een bepaalde service, ziet u dingen graag anders of wilt u juist uw waardering uitspreken? Neem contact met ons op. Wij staan u graag te woord!

Kwaliteit en professionaliteit staan hoog bij ons in het vaandel. Om dit te onderstrepen zijn wij aangesloten bij de BOVAG en RDW-erkend.